Monte da Boavista

Verblijven

VERBLIJFSACCOMMODATIE

2 Mini Suites “Laranja” en “Alfazema”

Tweepersoonsbed, badkamer met douche, lavabo en bidet, meubel met koelkast, airconditioning, flatscreen-tv, satelliet, gratis Wifi, privéterras met panoramisch uitzicht over de vlaktes. Toegang tot zwembaden en tuinen. Eigen parkeerplaats.

4 Studio’s (“Casinha”) “Azul”, “Amarelo”, “Grená” en ”Verde”

Extra groot tweepersoonsbed, woonkamer met slaapbank (uitgez. Grená), badkamer met douche en lavabo,  kitchenette met koelkast, magnetron en keukengerei, airconditioning, flatscreen-tv, satelliet, gratis Wifi, privéterras met uitzicht op het kasteel. Directe toegang tot de zwembaden en tuinen. Eigen parkeerplaats. In bepaalde studio’s kan het dubbel bed omgevormd worden tot 2 enkele bedden (op aanvraag en afhankelijk van de beschikbaarheid).

1 Grote studio “Casinha Vinha” (Rolstoeltoegankelijk)

Extra groot tweepersoonsbed, woonkamer met slaapbank, badkamer met douche en lavabo, kitchenette met koelkast, magnetron en keukengerei, airconditioning, een flatscreen-tv, gratis Wifi, privéterras met uitzicht op het kasteel. Directe toegang tot de zwembaden en tuinen. Eigen parkeerplaats. In deze studio kan het dubbel bed omgevormd worden tot 2 enkele bedden (op aanvraag en afhankelijk van de beschikbaarheid).

1 Appartement T2 “Casinha Olival”

2 slaapkamers met tweepersoonsbed, woonkamer met slaapbank, badkamer met douche en lavabo, kitchenette met koelkast, magnetron en keukengerei, airconditioning, flatscreen-tv, gratis Wifi, privéterras met uitzicht op het kasteel. Directe toegang tot de zwembaden en tuinen. Eigen parkeerplaats.

Algemeen

*Alle verblijven hebben verwarming/koeling door middel van airco. Voor het winterseizoen hebben sommige verblijven een houtkachel.
*Alle verblijven hebben een schaduwrijk en koel privéterras met directe toegang tot het grote zwembad.
* Zwembaden: Het domein biedt een groot zwembad, omgeven door weelderige groene gazons en ligstoelen om te zonnebaden. Er is een ondiep zwembad (3 x 3) voor kleine kinderen.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll to top