Monte da Boavista

WELKOM IN MONTE DA BOAVISTA – DE ULTIEME ONTSPANNING

WELKOM

Jasmijn, Reinaart, Sylvie en Fientje heten u van harte welkom op onze landelijke B&B. Als nieuwe uitbaters willen wij blijven investeren om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Zijn er op- of aanmerkingen, gelieve die ons zeker te melden, zodat we u als gasten nog beter tegemoet kunnen komen.

Wij wensen u alvast aangenaam verblijf toe.

Landelijk gelegen in Portel - Alentejo

Onze prachtige B&B Monte da Boavista is gelegen in het hartje van de Alentejo, op 900m van het centrum van Portel en beschikt over 2 suites, 5 standaard studio’s, 1 ruime rolstoeltoegankelijke studio en 1 appartement met 2 slaapkamers.

Ons klein gezellig dorpje Portel (ongeveer 6.550 inwoners) is een regionaal centrum met alle voorzieningen zoals gezondheidscentrum, apotheken, banken, scholen, supermarkten, bioscoop enz.

Het biedt eindeloze mogelijkheden voor rustige wandelingen, paardrijden, vogels spotten, fietsen, …

In de nabije omgeving kunt u genieten van verschillende regionale restaurants, waar u de rijkdom van de lokale gastronomie en de uitstekende Portugese (lokale) wijnen kunt waarderen.

Alqueva, het grootste kunstmatige meer van Europa, ligt op slechts 17 km afstand van Portel, het heeft een jachthaven met een waaier aan watersportactiviteiten. Ook geweldige mogelijkheden om te vissen en te zwemmen.

Met haar prachtige locatie en een microklimaat, de overvloed aan water, fauna en flora, is Monte da Boavista, zowel voor degenen die van ver als van dichtbij komen, de ideale plek om aan de dagdagelijkse stress van de stad en het werk te ontsnappen.

De Monte biedt verschillende terrassen en tuinen, met een prachtig uitzicht over het dorp, heuvelachtig terreinlandschap, uitgestrekte vlaktes en het middeleeuwse kasteel van Portel, dus zoals de naam het zelf zegt “Berg met prachtig uitzicht”.

Op het 100.000m² grote omheinde domein kan je genieten van de vele olijfbomen, palmbomen, kurkbomen en fruitbomen.

HET DOMEIN

Totale oppervlakte: 100.000 m² (10 ha).

Bebouwd gebied: 1.100 m².

Print Friendly, PDF & Email
Scroll to top